Bang om te switchen?

Bang om te switchen?

Vraag honderd mensen waarom werk belangrijk voor ze is en je krijgt honderd verschillende antwoorden.

De een wil van nut zijn voor de samenleving. De ander wil zich via werk verder ontwikkelen. En weer een ander hecht waarde aan vriendschap met collega’s. Wat je ook zoekt in je werk; je wilt óók dat alles daaromheen – zoals arbeidsvoorwaarden, salaris, pensioen en meer – goed geregeld is. Daarom is er IndiviNu. Wij helpen je graag met het vinden van jouw droombaan!

IndiviNu is hét uitzend- en payrollbureau voor het mkb in de regio Uden. Wij kennen het gebied en het bedrijvenlandschap op ons duimpje. Onder de vlag van WerkNu hebben we in meer dan tien jaar tijd een groot regionaal netwerk opgebouwd met zowel kandidaten als opdrachtgevers uit het mkb. Denk hierbij aan retail, sportscholen, de schoonmaaksector en creatieve ondernemingen. En ons netwerk groeit nog steeds. Daarom staan we sinds 2019 op eigen benen als IndiviNu. Natuurlijk kun je nog steeds rekenen op onze vertrouwde, hoogstpersoonlijke aanpak.

Hoogstpersoonlijk Bij IndiviNu ben je geen nummertje. Wat wij doen is mensenwerk. Daarom bouwen we met al onze kandidaten, uitzendkrachten én opdrachtgevers een persoonlijke band op. We komen bij jou langs om zaken te bespreken. Heb je vragen of zit je ergens mee? Dan kun je ons altijd bellen of appen. En we laten regelmatig ons gezicht zien op je werkplek. Gewoon om even te checken of alles goed gaat. Vanzelfsprekend, vinden wij.